Over ons

Over Metech Rentals

Kom meer te weten over Metech Rentals

Welkom bij Metech Rentals, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige veeg- en schrobmachineverhuur. Wij zijn trots onderdeel van Metech Sweepers & Scrubbers, een bedrijf met een solide reputatie en jarenlange ervaring in de industriële schoonmaaksector. Onze missie is simpel maar krachtig: wij streven ernaar om de schoonmaakbehoeften van onze klanten te vervullen met de beste apparatuur en service die beschikbaar is.

Meijer logo
Kwaliteit

Waarom Metech Rentals?

Bij Metech Rentals begrijpen we dat kwaliteit, gebruiksgemak en de uiteindelijke resultaten van cruciaal belang zijn voor onze klanten. Daarom hebben we gekozen voor Meijer veeg- en schrobmachines. Deze machines zijn wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het vermogen om zelfs de meest veeleisende reinigingstaken aan te kunnen. Wij geloven in het leveren van niets minder dan het beste aan onze klanten, en daarom vertrouwen we op Meijer als onze partner voor hoogwaardige apparatuur.

Barneveld, Gelderland

Onze Locatie

Metech Rentals is gevestigd in het bruisende Barneveld, Nederland. Vanuit deze strategische locatie bedienen we klanten in Nederland en België. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te voorzien van advies, ondersteuning en, natuurlijk, hoogwaardige veeg- en schrobmachines voor verhuur. Of u nu een kleine winkel, een groot magazijn of een uitgestrekt industrieel complex hebt, wij hebben de juiste oplossing voor uw schoonmaakbehoeften.

Kernwaarden

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Metech Rentals staat klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat onze klanten vertrouwen op onze expertise en apparatuur om hun bedrijfsomgeving schoon en efficiënt te houden. Daarom streven we er elke dag naar om onze belofte na te komen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw succes is ons succes, en we zijn pas tevreden als u dat bent.

Meer informatie opvragen?

Heeft u vragen over onze verhuurapparatuur, services of wilt u gewoon met ons in contact komen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw reinigingsuitdagingen.

Bij Metech Rentals geloven we in kwaliteit, betrouwbaarheid en service van wereldklasse. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw schoonmaakprojecten tot een succes te maken!